Skoči na glavno vsebino
Select Page

VARNI INTERNET in CODEWEEK 2019
vljudno vabita na

BREZPLAČNO
IZOBRAŽEVALNO DOŽIVETJE
za otroke 8-13 let
12. oktober 2019, Kranj
19. oktober 2019, Ljubljana

V podporo vseevropskega projekta Codeweek 2019, ekipa Varni internet organizira BREZPLAČNO IZOBRAŽEVALNO DOŽIVETJE za otroke 8-13 let.

Prihodnje generacije potrebujejo uspešen začetek učenja že v zgodnjih letih, če želimo, da se bodo uspešno soočale z digitalnimi spremembami in izzivi 21. stoletja. Zato dogodki v sklopu izobraževalnih doživetij Varni internet vzpodbujajo digitalno vedoželjnost, ustvarjalnost in samoiniciativnost otrok, jih usposabljajo za samostojno opazovanje in pridobivanje digitalnih izkušenj in znanj, za razvijanje spretnosti ter za samostojno reševanje problemov, ki jih novodobna tehnologija postavlja pred njih.

Seveda pa se na dogodku ne bomo dotaknili le teorije, temveč predvsem prakse, saj bodo udeleženci s projekti, ki se navezujejo na tehniko, tehnologijo in programiranje doživeli, kako lahko znanost oživi. Z uporabo različnih učnih metod in s pomočjo Micro:Bit-a ter nagrajenega sistema meetEdison bodo udeleženci spoznavali osnovne in napredne pristope k računalniškem programiranju in razmišljanju ter spoznavali kako vsakodnevne stvari delujejo. Brez skrbi: zabavno in igrivo bo!

Delavnica je namenjena otrokom od 8. do 13. leta starosti.
Število mest je omejeno!

VEČ O DOŽIVETJIH

PRIJAVA na BREZPLAČNI DOGODEK

Rezervirajte si svoje mesto na tem izobraževalnem doživetju!
Veseli bomo vašega obiska,

Klavdija Kordiš
Koordinatorka izobraževalnih aktivnosti

Dostopnost