Select Page

Spoštovani,

31.8.2020 se izteka petletni mandat mojega ravnateljevanja.

Menim, da smo učenci, učitelji, starši in širša skupnost v tem obdobju doživeli veliko lepih trenutkov in dvignili kvaliteto življenja ter poučevanja na šoli.

Nekateri kazalniki in močni interesi kažejo, da je čas za novo vodstvo. Na razpisu za ravnatelja med dvema notranjima kandidatoma nihče ni dobil potrebne večine in se bo razpis ponovil. Zato sem se odločil poiskati druge izzive in ob zaključku tega šolskega leta zapuščam OŠ Dragomelj.

Zahvaljujem se vam za izkazano zaupanje. Vsak dan sem v šolo prihajal z navdušenjem in zavzeto, z veseljem, srčno opravljal svoje delo in o izboljšavah na šoli razmišljal in delal mnogo popoldnevov, med konci tedna in med počitnicami.

S ponosom gledam na prehojeno pot in vse pozitivne spremembe, ki smo jih uvedli v tem času. Prihodnje vodstvo šole bo imelo zaradi naših skupnih naporov dobro izhodišče in lepe možnosti za kvalitetno delo v korist učencev in skupnosti kot celote.

Prepričan sem, da je pred OŠ Dragomelj lepa prihodnost in si želim podobnega razcveta kot v zadnjih letih tudi pod novim vodstvom, ki bo zagotovo prineslo nekaj svežega vetra, kar bo napolnilo jadra in poneslo našo šolo v svetlo bodočnost.

V spomin na preteklo obdobje izpostavljam nekatere dosežke v priloženi predstavitvi.

Vse dobro vam želim še naprej,

Peter Jerina

Dostopnost