Skoči na glavno vsebino
Select Page

Veseli sva, da se je v tem šolskem letu odzvalo veliko učencev, ki so se želeli tabora udeležiti. Žal sva morali nekatere zavrniti.

V petek zjutraj je izpred šole čakalo 30 učencev in skupina pripravljenih staršev, ki se je prijazno javila, da odpelje odtoke na Krvavec, kjer že 4 leto »domujemo«.

Krvavec nas je pričakal v čarobnih jesenskih barvah, radoživ, skrivnostno tih in željan otroškega smeha in doživetij. Vedno znova se nam preda in nam ponudi varno zavetje, kjer lahko izpovemo svoje srčne stiske, najdemo izgubljene dele sebe in regeneriramo svoje utrujeno telo.

Dragi Iskalci biserov prepričani sva, da je na taboru vsak našel nekaj zase. Midve sva vsekakor z vsakim taborom obogateni, tako osebnostno kot tudi poklicno. Hvala vsem za vsak vaš biser!

Daša in Vojka

Ko sem videl dom, sem rekel »Vow. Ko sem videl sobo sem rekel Vow. Ko smo začeli z aktivnostmi sem rekel Vow.  Vse mi je bilo všeč od hrane pa do meditacije.

Matija

6.r

Tabor iskalci biserov mi je bil všeč, ker sem se naučila poiskati svoje notranje lastnosti in še mnoge reči. Spoznali smo tehnike meditacije, se predstavili drugim in komu najbolj zaupamo, o tem kakšni smo, ko se dobro počutimo,…

Jona

6.r

Ko sem prišla me je prevzel pogled na dolino, kjer se vidijo mesta. Ta kraj je za tabor res pravi, ker zares pomirja.

Zoja

6.r

Tabor mi je bil zelo všeč, saj sem se spet naučil govoriti o težavah oziroma o meni. Naučil sem se nekaj novih tehnik sproščanja. Dobro mi je bilo tudi to, da sem se družil s prijatelji. Hvala učiteljicama, upam, da se bom lahko še kdaj udeležil.

Mark

7.r

Zelo mi je bila všeč meditacija in sprostitev ter spoznavanje sebe. Naučila sem se, kako si zaupati in odpreti drugim. Všeč mi je, ker se učimo odpraviti stres in se posvetiti samim sebi.

Živa

7.r

Tabor bi priporočal vsem otrokom, ki imajo zelo zapolnjen urnik. Ta tabor te nauči, da si moraš vzeti čas zase. Tu se naučiš, kako se umiriti, da lahko potem opraviš stvari bolje. Na tem taboru sem že tretje leto zapored in vsakič se zelo zabavam.

Tadej

9.r

Na taboru mi je bilo všeč, ker smo šli na sprehod po gozdu, naredili kup listja in vpili kar nas je volja. Ko smo naredili znake za naše sobe, je bilo zelo zabavno.

Vasja

6.r

Na tabor sem se prijavila, ker sem vsako leto ko sem bila tukaj izvedela nekaj novega. Všeč mi je sproščanje, ker smo ljudje v današnjem času preveč pod stresom. Všeč mi je ker se z učiteljicama lahko pogovarjam o vsem.

Evelin

9.r

Bili smo veliko zunaj in v naravi. Na taboru nismo iskali biserov in kristalov, ampak del sebe. Dodala bi več iger in sproščanja.

Alina

6.r

Fino mi je bilo, ko smo se umirjali, obmetavali z listjem, igrali, se lovili,… Pohvalil bi Simono, ki nam je kuhala tako dobro. Dobil sem veliko novih prijateljev.

Matevž

6.r

Že lansko leto sem želela oditi na tabor in letos se mi je uresničilo. Komaj sem čakala na vsako delavnico. Delavnica s tibetansko posodo mi je bila najbolj všeč. Naslednje leto bi se spet rada udeležila tabora.

Kaja

6.r

Ta tabor mi bo zagotovo ostal v spominu, saj smo se zabavali, spoznali nove prijatelje, se naučili sodelovati. Ni nam bilo treba skrbeti, da bi bili lačni, saj smo imeli odlično kuharico. Zelo sem uživala med vodeno meditacijo, saj je bila le takrat tišina. Z veseljem še kdaj pridem.

Eva

6.r

Na taboru sem spoznala, da ne smem biti preveč stroga do sebe.

Nika

6.r

Dostopnost