Skoči na glavno vsebino
Select Page

Vabimo vas, da že tradicionalno preživite Pustni vikend v Občini Domžale! Skočite v pustne kostume in se pripravite na vragolije, ki se začnejo v petek, 9. februarja, s PETKOVO PUMPO in skupino MAMBO KINGS v Športnem parku na Viru. Nadaljujemo v soboto, 10. februarja,  z Otroškim pustnim rajanjem v Češminovem parku, kjer nas bo zabaval TRKAJ in njegovi REPKI. V spremstvu kurentov, godbe in mažoretk se v pustni povorki odpravimo vse do Vira, kjer nas čaka gledališka igrica KU-KUC in zabava s skupino BIFRINA3. V soboto zvečer nas čaka prava pustna zabava z glasbeno skupino Mi2. Na pustno nedeljo, 11. februarja, pa vas vabimo na ogled enega največjih pustnih karnevalov v Sloveniji in večerno rajanje v šotoru s skupino MLADI GAMSI.

Program:

Petek, 9. februar 2024 – Petkova Pumpa in skupina Mambo Kings v ogrevanem šotoru na Viru

20:00 – zabava s PETKOVO PUMPO in skupino MAMBO KINGS

Sobota, 10. februar 2024 – Otroško pustno rajanje v Češminovem parku

13:00 – zabava s Trkajem in Repki ter sladkanje s krofi.

14:00 – sledi odhod povorke v spremstvu kurentov, godbe in mažoretk do Športnega parka na Viru, kjer se bo v ogrevanem šotoru ob 15. uri nadaljevalo pustno rajanje. Čaka nas gledališka igrica KU-KUC in zabava s skupino BiFrina3, pridružili pa se nam bodo tudi Ormoški kurenti in Godba Domžale.

Vstopnine ni!

Sobota, 10. februar 2024 – Velika pustna zabava v ogrevanem šotoru na Viru

20:00 – pustna zabava z glasbeno skupino Mi2. Najizvirnejše maske bodo nagrajene.

Vstopnice so že na voljo na eventim.si.

Nedelja, 11. februar 2024 – Veliki pustni karneval

14.00.34 – ob 14 uri in 34 sekund vas vabimo na ogled enega največjih pustnih karnevalov v Sloveniji. Predstavile se bodo različne, zabavne, barvite, tematske, okoliške ter gostujoče maske, ki jih vsako leto z velikim veseljem gostimo. K sodelovanju in ustvarjanju skupinskih mask ste lepo vabljeni tudi vi. Prijavite skupinsko masko na spletni strani Pustne sekcije Striček. Zabava in smeh sta zagotovljena!

Po karnevalu sledi zabava v ogrevanem šotoru z glasbeno skupino Mladi Gamsi.

Vljudno vabljeni! 

Občina Domžale in Pustna sekcija Striček

Dostopnost