Skoči na glavno vsebino
Select Page

SKUPAJ SE IMAMO DOBRO je bila letošnja tema tedna otroka. V 4. in 5. razredu smo z raznolikimi dejavnostmi v tem tednu to lahko samo še potrdili. Ja, skupaj se imamo dobro, skupaj je zabavno, skupaj je razigrano, skupaj je prijetno.

In kaj vse smo počeli ta teden?

V ponedeljek smo skupaj ustvarjali in se igrali 4.a in 5.a skupaj ter 4.b in 5.b skupaj. V torek smo se petošolci odpravili raziskovat Ljubljansko barje. V razredu smo imeli TOM nahrbtnik in se pogovarjali o TOM telefonu in o tem, komu je namenjen. V sredo nam je učitelj Luka v večnamenskem prostoru pripravil pravi kino. Ogledali smo si klasično Disneyevo risanko Meč v kamnu. Učenci so lahko med poukom sedeli po svojih željah, igrali smo se družabne igre, preživeli ure pouka na prostem, igrali smo se igro Skriti prijatelj, poslušali glasbo in bili na čajanki z gospo ravnateljico.

Na hodniku smo “otvorili” skupno tablo 4. in 5. razredov z naslovom ZVEDAVI ČETRTOŠOLCI IN PETOŠOLCI, kamor bomo zapisovali različne zanimivosti, šale, utrinke z naših poučnih potepov…

Predvsem pa bomo poskrbeli in se trudili, da bomo tudi v prihodnjih tednih, ko ni tedna otroka, vsi lahko rekli SKUPAJ SE IMAMO DOBRO.

Dostopnost