Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani učenci!

 Še malo in počitnic med šolskima letoma bo resnično konec. Za nas vse se že v sredo začenja novo šolsko leto. Sporočam vam nekaj podrobnosti o prvem šolskem dnevu, kjer boste dobili nekaj napotkov in informacij za naslednje šolske dni.

 Začetek pouka je v sredo, 01.09.2010.

 

 • Učenci 2. – 9. razreda se zberete v telovadnici ob 8. uri . V učilnice vas bodo od tam pospremili razredniki. Vsi učenci boste imeli s svojimi razredniki dve (2) šolski uri pouka (razredna ura), nato pa še dve (2) šolski uri pouka po urniku – do 11.40 (učenci 2. do 4. razreda) oz. tri (3) ure pouka po urniku – do 12.30 (učenci 5. do 9. razreda). 
  1. Učenci 1. razreda se zberete v skupnem prostoru pred učilnicama ob 10. uri
  2.  

  3. Učenci se morate obvezno preobuti v copate (uporabite garderobe, ki ste jih uporabljali v preteklem šolskem letu).
  4. Šolski prevoz (za učence iz Podgorice in Šentjakoba ter iz Bišč) bo v sredo organiziran  po sledečem voznem redu: 7.40 v šolo, domov pa ob 12.50. Od četrtka naprej bo šolski prevoz organiziran po naslednjem voznem redu: v šolo ob 7.00 in 7.40; iz šole pa ob 12.45 in 13.45.
  5. Vsi učenci, ki ste oddali prijavo, boste prvi šolski dan dobili v šoli malico in kosilo. Od četrtka naprej boste prejemali tudi zajtrk in popoldansko malico po oddanih prijavah.

   V sredo ne bo organiziranega jutranjega varstva, podaljšano bivanje bo organizirano.

   Glede na to, da bo večina učencev v šoli prejela učbenike, pridite v šolo s šolsko torbo (s seboj morate imeti tudi beležko in pisalo ter seveda copate!!).

   Ob začetku šolskega leta Vam, dragi učenci, želim, da uresničite vse svoje cilje in izbirate načine, ki vam bodo  pomagali doseči čim več znanj. Ob koncu šolskega leta pa zberite čimveč dobrih rezultatov, na katere boste lahko ponosni predvsem sami, pa tudi vsi tisti, ki so vam jih pomagali doseči. 

   Ravnateljica: Metka Murn

  Dostopnost