Skoči na glavno vsebino
Select Page

Pred nami je spomladanski del akcije zbiranja tekstila in brezplačna tržnica oblačil.

Tekstil (oblačila, čevlje, torbice, pasove, igrače, posteljnina, odeje, brisače), ki naj bo v vrečah, se bo zbiral od ponedeljka, 15. aprila, do četrtka, 18. aprila 2013, na desnem hodniku pri telovadnici.

 

Vzporedno z akcijo zbiranja tekstila bo potekla tudi TRŽNICA RABLJENIH OBLAČIL.

Se v vaši omari nahajajo kosi oblačil, ki jih že dolgo niste oblekli? Kosi oblačil, ki so jih vaši otroci že prerasli? Zakaj jih ne bi podarili komu drugemu, ki jih bo z veseljem nosil, vi pa boste dobili prostor za nove kose?

Tržnica bo delovala po principu vzemi, kar ti pride prav in boš z veseljem nosil. Kaj lahko prinesete na tržnico? Oblačila za otroke in odrasle (hlače, majice, puloverje, jakne…), modne dodatke (rute, šale, torbice…).

Brezplačna tržnica se bo nahajala na hodniku nasproti knjižnice in vam bo prav tako na voljo od ponedeljka, 15. aprila, pa do četrtka, 18. aprila, od jutra pa tja do 17. ure (v sredo tudi v času govorilnih ur). Tam boste na označenih mestih lahko pustili oblačila ter modne dodatke namenjene brezplačni tržnici. Vsa oblačila naj bodo urejena in oprana. Prav tako pa lahko v tem času izbirate med otroškimi, ženskimi in moškimi kosi oblačil ter modnimi dodatki. Enostavno pridete tja in si izberete, kar vam je všeč.

Če bodo kakšni kosi oblačil in modni dodatkov ostali (seveda si želimo, da le teh ne bi bilo in da bi vsi našli prostor v novih omarah), jih bomo ob koncu tedna dodali k akciji zbiranja tekstila.

 

Prevetrimo garderobne omare, miselne vzorce in ustaljene navade.

 

Tim za pripravo akcije zbiranja tekstila in brezplačne tržnice oblači

Dostopnost