Skoči na glavno vsebino
Select Page

Drage učenke in učenci,

sporočam vam, da ste s svojimi izdelki in udeležbo na natečaju 31th Asahikawa children’s environmental map contest-u, ki smo se ga udeležili, prejeli čudovite nagrade za vaše izdelane zemljevide na temo “Zdravje”.

 Nagrade so naslednje:

Nagrado IGU-LUCC Award (International Geographical Union -COMMISSION ON LAND USE/COVER CHANGE) so za zemljevid Health map in Ljubljana (Slovenija) prejeli Jaša Kovačič,Žiga Varošanec,Tomaž Čop in Patrik Taj Kepec iz 6. A.

Nagrado IGU-CGE Award (International Geographical Union – Commission on Geographical Education) so za zemljevid Sport activities in Slovenija prejeli Domen Grčar,Julija Peterka,Luka Resman, Tanaja Kocjančič  in Taja Barlič iz 7. B.

Nagrado The SEMS Award of Distionction (The School of Engineering and Materials Science) sta prejela Aleksander Ampov in Tian Kepec iz 6. B za zemljevida z naslovom With sport to health in Slovenija.

Oglejte si še priložene kratke filmčke, ki prikazujejo mnenja predsednikov geografskih združenj, za katere ste prejeli nagrade.

Na spodnji povezavi si oglejte 5. video (pri 7:54 min so vidni tudi naši zemljevidi), 6. video in 7. video. Ogled vam omogoča, da se seznanite z delom komisije ocenjevanja zemljevidov. Prijeten ogled!

https://www.facebook.com/chizuten.asahikawa/

Pisna potrdila bodo nagrajenci prejeli takoj, ko prispejo po pošti.

Iskrene čestitke vsem sodelujočim!

Barbara Muhič, mentorica

Dostopnost