Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani starši,

V meseci juliju bomo na Osnovni šoli Domžale, v sodelovanju z jezikovno šolo English Experience iz Norwicha, organizirali Angleški jezikovni tabor za učence od 1. do 8. razreda. Vabljeni ste učenci vseh Domžalskih šol, seveda pa lahko povabite tudi sorodnike ali znance od drugod.

Na šoli bomo gostili tuje učitelje, ki bodo izvedli pravi ‘English Camp’ po vzoru taborov, ki jih izvajajo na svoji šoli v Norwichu v Angliji.

Tečaj traja dva tedna, od ponedeljka do petka, od 9.00 do 16.30 ure. V tem času imajo učenci pouk angleškega jezika v štirih sklopih, znotraj katerih je način dela zelo raznolik. Učenci so poleg običajnega pouka vključeni v številne aktivnosti, glavna prednost programa pa je vsekakor ta, da je pogovorni jezik ves čas angleščina, saj so gostujoči učitelji vsi rojeni govorci angleškega jezika.

Podrobnejše informacije o tečaju:

• Jezikovni tabor bo potekal od 2. do 13. julija 2018.
• Trajanje tabora je 7,5 ur dnevno. Delo tekom tedna zajema več kontinuiranih aktivnosti (slikanje, umetnost, odrska igra, projektno delo, šport …) Z učenci so ves čas tuji učitelji, zato je govorjeni jezik izključno angleščina. Gostujoča šola priskrbi vsa gradiva in pripravi vse aktivnosti.
• Učenci po britanskem vzoru sami poskrbijo za prehrano, ki jo prinesejo s seboj. To je t. i. ‘packed lunch’.
• Zadnji dan tabora učenci pripravijo predstavitev za starše in dobijo obvestilo o sodelovanju na tečaju. Staršem je tako omogočena neposredna povratna informacija.
• Cena dvotedenskega tabora je 330€ (275 € za drugega otroka). Znesek plačate preko spletnega obrazca, neposredno šoli English Experience.

Gostujoči učitelji bodo bivali pri družinah gostiteljicah. Poleg tega, da imate priložnost doživeti svojevrstno medkulturno izkušnjo, šola English Experience družinam gostiteljicam namenja povračilo stroškov v vrednosti 335 € za 14 dni. Gostujočim učiteljem morate zagotoviti lastno sobo, dostop do kopalnice, 3 obroke dnevno in uporabo pralnega stoja.

Če ste pripravljeni sprejeti tujega učitelja/ico vas prosimo, da to označite na prijavnici.

Izpolnjene prijavnice oddajte svojim učiteljem angleščine ali razrednikom,
najkasneje do 6. aprila 2018.

Na povezavi spodaj, si lahko preberete več o šoli The English Experience School of English:
www.englishexp.co.uk/courses/english-camps/

Lokalni koordinator za organizacijo jezikovnega tabora je učitelj Gašper Kopitar, na katerega se lahko obrnete v primeru vprašanj.
Email: gapiscream@gmail.com

Dostopnost