Skoči na glavno vsebino
Select Page

Izlet na Pokljuko in sredina popoldanska delavnica

Dragi učenci in starši!

 

 

IZLET NA POKLJUKO (od 3. do 9. razreda)

 

V sklopu delavnic, ki potekajo na šoli, Zavod Dharmaling organizira enodnevni izlet na Pokljuko. Namen izleta je popestriti kvalitetno preživljanje prostega časa skozi stik z naravo, druženje z vrstniki, pogovor in različne igre na zabaven in sproščen način. Izlet bo vodila izkušena skupina animatorjev, med njimi tudi učiteljica iz šole Daša Vukašinovič in gospod Shenphen Rinpoche, ki na šoli vodi delavnice.

 

Izlet bo organiziran brezplačno, saj poteka v okviru projekta, ki ga sofinancira MOL (mestna občina Ljubljana). Izlet je predviden 22.11. 2008. Glede na število prijavljenih otrok, vas bomo še točneje obvestili o času odhoda. Prevoz bo organiziran izpred šole.

 

DELAVNICA: SOOČANJE IN RAVNANJE Z JEZO TER RAZVIJANJE NENASILNIH OBLIK VEDENJA IN RAVNANJA (od 5. do 9. razreda)

 

Ker se nam zdi tema pomembna in primerna za šolski prostor in ker nas čas, ki ga imamo na voljo v okviru RU omejuje, smo se odločili organizirati delavnice za učence od 5. do 9 razreda, po končanem pouku.

 

Poleg tega želimo učencem po pouku ponuditi drugačen in organiziran način sprostitve. Tema bo potekala v obliki pogovora. Na koncu pa boma naša razmišljanja strnili v plakat, ki bo krasil šolske hodnike J.

 

Delavnico bosta vodila učiteljica Daša Vukašinovič in gospod Shenphen Rinpoche  ter drugi izkušeni prostovoljci (glede na število prijavljenih), v okviru celoletnega projekta: »Družbeno odgovorno vedenje«, financiranega s strani MOL. Delavnica bo potekala v angleškem jeziku s prevodom. Na ta način bodo imeli otroci možnost uriti jezik na sproščen in zabaven način.

 

Delavnica bo potekala 19.11. 2008 ob 13.30 uri v prostorih šolske knjižnice in bo trajala 60 min.

 

Z upanjem, da se kmalu vidimo in skupaj pozabavamo, vas toplo pozdravljamo

Tim Zavoda Dharmaling

_____________________________________________________________

SOGLASJE:

 

Spodaj podpisani____________________________ dovoljujem svojemu otroku_______________________, da se udeleži:

  1. izleta na Pokljuko: DA/NE (obkroži)
  2. delavnic, ki bodo potekale na šoli: DA/NE

 

____________________________ (podpis)

 

 

 

Dostopnost