Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani starši!

Že vrsto let se na šoli trudimo, da bi bili učni pristopi in metode čim bolj učinkovite, prijazne otrokom in v koraku z najnovejšimi dognanji strokovnjakov, ki se ukvarjajo z razvojem otrok. Tudi v letošnjem šolskem letu bomo s tem nadaljevali, zato vam pošiljamo vabilo na predavanje trenutno enega največjih in najbolj iskanih strokovnjakov na področju razvoja učnih potencialov pri otrocih, dr. Ranka Rajovića.

Dr. Ranko Rajović, po osnovni izobrazbi zdravnik specialist endokrinolog, je avtor programa NTC učenja. NTC sistem učenja je učna metoda (pedagoški pristop), pri katerem se izvajajo dejavnosti, ki še posebej spodbujajo otrokov miselni razvoj. Dr. Rajović je za  NTC program leta 2015 dobil prestižno priznanje svetovne MENSE za intelektualni prispevek družbi. Njegov program se izvaja že v več kot 15ih državah po Evropi.

S tehnikami v okviru NTC programa učimo otroke razmišljati. Učimo jih, da mislijo, da znajo stvari, ki jih že poznajo, povezovati in priti do novih rešitev, s tem pa pridobivajo funkcionalno (uporabno) znanje. Orodje pri tem učenju je IGRA. Program NTC učenja je zasnovan tako, da se dejavnosti izvajajo na način, da v kombinaciji z gibanjem aktivirajo različne miselne procese pri otroku.

 

EKSKLUZIVNO PREDAVANJE AVTORJA PROGRAMA, DR. RANKA RAJOVIĆA, BO

V ČETRTEK, 12.9.2019, OB 17.00 URI,

v prostorih OŠ DRAGOMELJ

S skupnimi močmi lahko otrokom omogočimo kvalitetnejše izobraževanje in jih s tem še bolje pripravimo na izzive, ki jim jih bo prinašalo življenje.

Zaradi lažje in boljše organizacije vas prosimo, da se na predavanje prijavite s prijavnico, ki jo bo vaš otrok prinesel domov prvi šolski dan.

Za dodatne informacije pišite na: ntc.domzale@gmail.com

ali pokličite na telefon: 041-768-440.

 

Opomba: Dr. Rajović prihaja iz Novega sada, trudi se govoriti slovensko tako, da je razumljiv.

Dostopnost