Skoči na glavno vsebino
Select Page

VABILO

 

vabimo vas na predavanje dr. Aleksandra Zadela z naslovom 

PRI MERJENJU MOČI Z OTROKOM

NEKDO VEDNO IZGUBI

 

Opis vsebine:

Pri vzgoji se pogosto poslužujemo prijemov, ki v otroke vnašajo nemir in ogrožajo dober odnos med starši in otroki. Ali je možna dosledna, skrbna in ljubeča vzgoja na tak način, da ohranimo topel in pristen stik z otrokom, hkrati pa dosežemo cilje dobre vzgoje. Kako postavljati meje, da ne pride do merjenja moči, ko se enkrat počuti slabo starš, drugič otrok?

 

Predavanje bo v jedilnici Osnovne šole Dragomelj v

sredo, 15.3.201 ob 18. uri.

 

O predavatelju:

Dr. Alekdander Zadel je trenutno eden izmed najbolj priznanih, cenjenih in iskanih predavateljev na temo vzgoje v Sloveniji.

Po izobrazbi je univ.dipl. psiholog, specialist klinične psihologije. Ima bogate klinično psihološke izkušnje ter izkušnje s coachingom in osebnim razvojem posameznikov, parov in družin. Dela po načelih Teorije izbire in realitetne terapije. Poleg tega pri delu združuje principe pozitivne psihologije, hipnoterapije in na telo usmerjene psihoterapije (Core Evolution). Predaval je na oddelku za Psihologijo, na Fakulteti za matematiko, naravoslovje in tehnologijo, Univerze na Primorskem. Učinkovito mentorira ljudi, da na podlagi lastnih potencialov in želja, razvijejo suverene in avtonomne rešitve s katerimi povečajo osebno zadovoljstvo in učinkovitost.

 

Vljudno vabljeni.

 

                                                                                  Peter Jerina

         ravnatelj

Dostopnost