Skoči na glavno vsebino
Select Page

Kako slediti in ostati zvesta sebi

Kaj pravzaprav je cikličnost, kako smo ženske z njo povezane, kaj nam cikličnost prinaša in kako nas lahko opolnomoči in podpre v vsakdanjem življenju? Na ta vprašanja smo odgovarjale ali jim samo prisluhnile v tišini ter skušale začutiti njihov pomen. Narava je ciklična, kar pomeni, da se stvari v njej spreminjajo. Je čas za sajenje semen, je čas za rast, je čas za obiranje plodov, je čas za uživanje plodov in je čas za globok počitek. Koliko od tega uspemo same prenesti v svoje dejanje. Se podpiramo, ko pride do prvih vizij, ki šele brstijo, smo do sebe prizanesljive, podporne, negujoče, se znamo vzpodbuditi in negovati, smo ponosne nase, ko nam nekaj uspe, ko ideja dobi obliko, si znamo vzeti globok počitek in si priznati, da ga resnično potrebujemo, se znamo vprašati, kaj nam je v letu prineslo moči, kaj nam je služilo in kaj ne?

Dekleta so bila pripravljena potovati po sebi, videti, kaj jim služi in kaj ne. Včasih to ni ravno najlažje. A poplačane smo z nekim mirom, notranjimi uvidi in boljšim razumevanjem sebe in svojega telesa. Kaj nas na našem telesu moti, če sploh kaj, smo s telesom zadovoljne, ali znamo biti do telesa ljubeče in pozorne, mu znamo napisati ljubeče pismo v obliki zahvale? Ta vprašanja so nas čakala v soboto. Nastala so krasna pisma našim telesom: LJUBO TELO, HVALA TI ZA…HVALEŽNA SEM TI, KER…

Mislim, da smo iz kroga prišle vse bogatejše za nove izkušnje. Dekleta hvala za to priložnost, hvala, ker ste se z menoj podale na to potovanje.

Napisala: Daša Vukašinović Zver

Dostopnost