Skoči na glavno vsebino
Select Page

AKCIJA ZBIRANJA TEKSTILA se počasi približuje. Vzporedno z akcijo zbiranja tekstila bo potekla tudi  BREZPLAČNA TRŽNICA RABLJENIH OBLAČIL

 

Spoštovani straši in učenci!

AKCIJA ZBIRANJA TEKSTILA se počasi približuje.

Tekstil za zbiralno akcijo (oblačila, čevlje, torbice, pasove, igrače, posteljnina, odeje, brisače) se bo zbiral  od ponedeljka, 18. novembra, do petka, 22. novembra 2013, na desnem hodniku pred telovadnico.

Vzporedno z akcijo zbiranja tekstila bo potekla tudi  BREZPLAČNA TRŽNICA RABLJENIH OBLAČIL.

Se v vaši omari nahajajo kosi oblačil, ki jih že dolgo niste oblekli? Kosi oblačil, ki so jih vaši otroci že prerasli? Zakaj jih ne bi podarili komu drugemu, ki jih bo z veseljem nosil, vi pa boste dobili prostor za nove kose?

Tržnica bo delovala po principu vzemi, kar ti pride prav in boš z veseljem nosil. Kaj lahko prinesete? Oblačila za otroke in odrasle (hlače, majice, puloverje, jakne …), modne dodatke (rute, šale, torbice…). Vsa oblačila naj bodo urejena in oprana.

Brezplačna tržnica se bo nahajala na hodniku nasproti knjižnice in vam bo na voljo od ponedeljka, 18. novembra, pa do četrtka, 21. novembra, od jutra pa tja do 17. ure (v sredo tudi v času govorilnih ur). Na mizah in obešalnikih boste lahko izbirali med otroškimi, ženskimi in moškimi kosi oblačil ter modnimi dodatki. Tja lahko prinesete tekstil, ki ga želite podariti, ali pa enostavno pridete tja in si izberete, kar vam je všeč.

Če bodo kakšni kosi oblačil in modni dodatkov ostali (seveda si želimo, da le teh ne bi bilo in da bi vsi našli prostor v novih omarah), jih bomo ob koncu tedna dodali k akciji zbiranja tekstila.

Naslednja brezplačna tržnica oblačil in akcija zbiranja tekstila bo spomladi.

Prevetrimo garderobne omare, miselne vzorce in ustaljene navade.

 

Tim za pripravo akcije zbiranja tekstila in brezplačne tržnice oblačil

letak_2013.pdf 

Dostopnost