Skoči na glavno vsebino
Select Page

Še malo in počitnic med šolskima letoma bo resnično konec. Za nas vse se nepreklicno začenja novo šolsko leto. Sporočam vam nekaj podrobnosti o prvem šolskem dnevu, kjer boste dobili napotke in informacije za naslednje šolske dneve.

 Začetek pouka je v ponedeljek, 02.09.2013.

Učenci 2. – 9. razreda se zberete v telovadnici ob 8.20 uri . V učilnice vas bodo od tam pospremili razredniki. Učenci 1. triade boste imeli kulturni dan – do 12.00. Učenci 4. – 9. razreda pa boste imeli s svojimi razredniki dve (2) šolski uri pouka (razredna ura), nato pa še tri (3) ure pouka po urniku – do 12.50.

Učenci 1. razreda se zberete v telovadnici ob 8.40 uri.

Učenci se morate obvezno preobuti v copate (uporabite garderobe, ki ste jih uporabljali v preteklem šolskem letu).

Šolski prevoz (za učence iz Podgorice in Šentjakoba ter iz Bišč) bo v ponedeljek organiziran  po sledečem voznem redu: 8.00 v šolo, domov pa ob 13.15. Od torka naprej bo šolski prevoz organiziran po naslednjem voznem redu: v šolo ob 7.20 in 8.00; iz šole pa ob 13.15 in 14.05..

Vsi učenci, ki ste oddali prijavo, boste prvi šolski dan dobili v šoli malico in kosilo. Od torka naprej boste prejemali tudi zajtrk in popoldansko malico po oddanih prijavah.

V ponedeljek ne bo organiziranega jutranjega varstva, podaljšano bivanje bo organizirano.

Glede na to, da bo večina učencev v šoli prejela učbenike, pridite v šolo s šolsko torbo (s seboj morate imeti tudi beležko in pisalo ter seveda copate!!).

Ob začetku šolskega leta Vam, dragi učenci, želimo, da uresničite vse svoje cilje in izbirate načine, ki vam bodo  pomagali doseči čim več znanj. Ob koncu šolskega leta pa zberite čimveč dobrih rezultatov, na katere boste lahko ponosni predvsem sami, pa tudi vsi tisti, ki so vam jih pomagali doseči.

Dostopnost