Skoči na glavno vsebino
Select Page

V soboto, 19. maja,  bo na Bledu zaključna prireditev projekta EKOREGATA, v katerem so sodelovali tudi nekateri učenci naše šole.

 

ZA OSNOVNE ŠOLE za spletno stran

 

Dragi starši in spoštovani učitelji,

BMW eko regata 2012 je projekt, pri katerem so letošnjo pomlad sodelovali vaši otroci. V soboto, 19. 5. 2012, vas peljemo na zaključno prireditev, ki bo na Bledu. Tisti, ki ne boste dobili prostega mesta na avtobusu, vas vabimo, da se športno-ekološke prireditve udeležite v okviru družine ali kakšne drugačne skupine.

Ker se je letošnja Eko regata zavezala, da bo temeljila na načelih trajnostnega razvoja, spodbujamo tudi vas, da na dogodek pridete s čim manjšim okoljskim odtisom – z javnim prevozom ali s čim bolj polnim avtom. Izkoristite skupen prevoz za druženje, obenem pa boste s tem manj obremenili okolje in imeli manjše stroške.

Povežite se in združite prijetno s koristnim!

 

  • Povežete se lahko neposredno med sabo ali pa preko spletne strani, kjer smo odprli dogodek Ekoregata 2012: http://www.roadsharing.com/event/ekoregata-2012 – ponudite ali vzemite prevoz (izberite možnost “Offer/Ask a passage to this event”).

 

 

Vljudno vabljeni!


Dostopnost